Ben Folds – Speed Graphic EP

Ik ben een beetje boos op Ben Folds. Ik krijg namelijk altijd mailtjes van hem. Heb ik natuurlijk zelf om gevraagd, dat zul je ook wel begrijpen. Maar het is nogal frustrerend om te zien met wie hij nu weer op tour gaat door de USA en je doet denken dat het Europese vaste niet bestaat en er eerst een nieuwe Columbus op moet staan die terugvaart naar Europa. Nu is Folds weer op tour met Tori Amos, onder de noemer ‘Lottapianos’. Wij worden ondertussen hongerig gehouden met een EP (Speed Graphic waar Folds met speels gemak “In Between Days” van the Cure naar zijn hand zet, het bijna Joe Jackson (“Stepping Out!”)-achtige “Protection” serveert, in “Dog” het TV-programma Oblivious op de hak neemt en met “Wandering” weer een Ballade met een vette hoofdletter B aflevert. Kom op vriend niet lullen, maar spelen hier nu! Het zal wel weer aan de dovemansoren gericht zijn. En dan heet mijn zoon ook nog Ben, je bent fan en doet alles om pophelden hierheen te halen. Ik laat Folds maar in de waan dat het om die reden is. Dat er een heel andere is, wil ik hem graag persoonlijk vertellen!

File: Ben Folds – Speed Graphic EP
File Under: Touren Nu! Hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven