Limp Bizkit – Results May Vary

Kloten zeg, die nieuwe plaat van Limp Bizkit leent zich helemaal niet om af te zeiken! Maar goed, wat zou er gebeurd zijn als de heren van Korn niets met tattoos hadden? Zou Limp Bizkit dan zo groot zijn geworden als ze nu zijn? Of beter gezegd waren, want de Bierhal in Amsterdam Zuid konden ze niet eens meer uitverkopen eerder deze maand. En of Results May Vary er voor zal zorgen dat het wel weer goed gaat komen met Limp Bizkit zal moeten blijken de komende maanden. Het ontbreken van Wes Borland en vooral diens gitaarsound kon Durst wel eens meer fans kosten dan hem lief is en bovendien duurde het gewoon veel te lang voordat de opvolger van Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water in de winkels lag. Niet per sé omdat de plaat slecht is, maar zitten de kids van tegenwoordig te wachten op een retrospectieve plaat van Fred Durst cs? Results May Vary. Het is wel even schrikken om Durst in een bijna King’s-X achtig nummer te horen als “Build a Bridge” in ieder geval. Je kunt wat dat betreft alles van Durst zeggen, maar hij heeft wel het lef gehad om een andere koers te kiezen met Results May Vary. Natuurlijk nog veel vuilbekkerij en persoonlijke ellende, maar zowaar ook Freds visie op de droeve staat van moeder aarde. Dat het niet de plaat van het jaar is kun je hem moelijk kwalijk nemen, daarvoor zijn zijn mogelijkheden gewoon te beperkt. We hebben hier tenslotte over een tatooeerder uit Jacksonville die toevallig ontdekt is door de heren van Korn die nieuwe plakplaatjes wilden….

File: Limp Bizkit – Results May Vary File Under: Gewaagd, maar is het goed genoeg? Vrees van niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven