WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-183e85-188dd-f73.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

The Seatsniffers – Flavor Saver – File Under: New Music

The Seatsniffers – Flavor Saver

Liveplaten blijven een gevaarlijk goed. Niets zo moeilijk als de magie van het moment vastleggen in nulletjes en ééntjes op een CD. Nou gaat dat omzetten in 0 en 1 vaak nog wel goed, maar dan duikt zo’n CD de CD-speler in thuis en daar zit je dan op je bank of achter je bureau naar een CD te luisteren die vraagt om de zweterige geur van een broeierige kroeg en de consumptie van veel bier. Op de één of andere manier werkt dat gewoon niet zo goed. Dat is ook het beetje het probleem van Flavor Saver van the Seatsniffers. Deze belgen hebben al lang hun sporen verdiend door talloze tours door zo ongeveer half Europa, als Seatsniffers, maar ook als backing band van Jason Ringenberg. Zo’n levende legende vraagt je natuurlijk niet voor niets lijkt me. In een zaal spelen de Seatsniffers de pannen van het dak met hun potpourri van Rock & Roll, Rhythm & Blues en Rockabilly, maar door mijn speakers klinkt het gewoon lang niet zo energiek en zelfs een beetje vlak. Dan blijkt dus dat er ook nog eens zoiets als live beter dan op plaat, zelfs beter dan op liveplaat. Dat geldt dus ook voor de Seatsniffers. Op naar de concerten en tanken met dat bier!

File: The Seatsniffers – Flavor Saver File Under: Live beter dan op plaat, zelfs beter dan op liveplaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven