The Strokes – Room on Fire

Sinds ik vanmorgen las dat Elliott Smith een einde aan zijn leven gemaakt had en ik ondertussen naar de ellendige nieuwe plaat, Room on Fire, van The Strokes luisterde spookt me maar één gedachte door mijn hoofd: “Waarom moest dit nu gebeuren met Elliott Smith en waarom was het niet één van die mannetjes van the Strokes?”. Als één van hen dat nou gedaan had en Smith was zich wat beter gaan voelen (het ging al slecht met hem), dan was de Strokes hype een mooi afgerond geheel geweest en hadden we nu waarschijnlijk geen last gehad die totaal niets toevoegt aan Is This It?. En als het dan een beetje had mee gezeten dan had Elliott zijn From A Basement On The Hill kunnen afronden. Ga snel uit elkaar Strokes. Rust zacht Elliott. “Bye”, (Figure no 8).

File: The Strokes – Room on Fire
File Under: Who cares?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top