Rand And Holland – Tomorrow Will Be Like Today

Met een pijnlijke zucht komt de trein tot stilstand. Niet op het station waar je moet uitstappen, maar in Wijhe. De trein kan niet voor of achteruit en de machinist kan het gelukkig, ondanks de koude buiten, nog net warm houden in de trein. Leuk zo’n avondje uit, maar het loopt ondertussen wel tegen enen en jij tegen het kookpunt. Je moet er immers wel weer voor dag en dauw uit de volgende dag. Hopelijk gebeurt het je nooit, mij helaas wel. Zorg daarom altijd dat je Tomorrow Will Be Like Today van Rand and Holland bij je hebt. Echt zo’n plaat om je weer kalm te krijgen als je het helemaal gehad hebt. Met dank vooral aan Brett Thompson. Deze inwoner van Sydney is gezegend met zo’n fluwelen stem in zacht bruine tinten die, ergens liggend tussen Mark Hollis en Perry Blake, je op dusdanige wijze zacht bijna hypnotiserend prevelend toezingt dat je vanzelf rustig wordt. Voeg daarbij ingetogen muziek die in de lijn ligt van de dromerige de eerste twee platen van Perry Blake en Mercury Rev en je weet gewoon dat dit een perfecte tranquillizer is op zo’n moment dat het allemaal een behoorlijk tegenzit en je bijna gaat hopen dat de trein waarin je zit uitvalt.

File: Rand And Holland – Tomorrow Will Be Like Today
File Under: Tranquilizer pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top