A Balladeer – Rumor Had It

Er zullen nogal wat bandjes jaloers zijn om de aandacht die A Balladeer gekregen heeft op 3FM. Vooral (ondertussen ex-3FM-DJ) Isabelle liep helemaal weg met ze en overhandigde hen zelfs het eerste exemplaar van de EP Rumor Had It. Maar A Balladeer was ook al te gast bij Stenders Vroeg en ook Dolf Jansen en Claudia de Breij staken hun enthousiasme over A Balladeer niet onder stoelen of banken. Mijzelf kwam “Swim With Sam”, hoe goed het nummer ook is, ondertussen wel ongeveer de strot uit. Het bleef maar steeds bij dat ene nummer en je hoorde niets anders. Slimme zet van ze om “Swim With Sam” niet op de EP Rumor Had It te zetten. Op de later dit jaar te verschijnen full album zal het vast wel terug te vinden zijn, maar dan kan ik het wel weer hebben. Dan heb ik Rumor Had It met haar vier nummers namelijk wel zo vaak gehoord dat “Swim With Sam” uit mijn geheugen gewist is. Rumor Had It is namelijk gewoon donders goed! Marinus de Goederen combineert de melancholie van the Counting Crows (zonder die droef- en zeurneus van een Adam Duritz natuurlijk) met de geniale songsmederij van Tom McRae. Andere bandjes moeten niet jaloers zijn op de aandacht die A Balladeer krijgt op 3FM. Ze moeten het juist cool vinden dat 3FM eindelijk eens iets goed vindt van Nederlandse bodem dat dat ook daadwerkelijk is.

File: A Balladeer – Rumor Had It
File Under: Kom maar op met dat debuutalbum
File Audio: [ Left over tears, lost (demo)]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top