Beauty Pill – The Unsustainable Lifestyle

Als er een pil was die er voor zou zorgen dat ik zou veranderen in een knappe jonge god dan zou ik hem meteen slikken. Ik kan er wel eentje gebruiken moet u weten. En als er een pil was die er voor zou zorgen dat ik een begenadigd muzikant zou zijn, kom maar op. Zelfs een blokfluit is te moeilijk voor me. Maar als er een pil bestond die er voor zou zorgen dat ik The Unsustainable Lifestyle meteen zou vergeten dan had ik de hele pot al leeggegeten. Maar ik vrees dat dat soort pillen niet bestaan. Wat de fuck waren Ryan Nelson, Rachel Burke, Drew Doucette, Basia Andolsun en Chad Clark aan het doen toen ze als Beauty Pill hun ding aan het doen waren in de studio? Chad en Rachel mochten zingen. Dat vonden ze vast heel leuk, maar ik niet. Te vaak missen ze de juiste toon, te vaak maken ze er een potje van. Ik had liever één goede zanger gezien dan twee van die halfbakken exemplaren. En dan de teksten. Leest u even mee? Daar meent u niets van, u wilt het niet weten. Net zo min als dat u wilt horen in welke clichés de band allemaal vervalt, het verveelt, en wel binnen vijf minuten. Ik heb een voorstel. Chad Clark gaat weer wat anders doen. Ryan Nelson gaat weer wat anders doen. Rachel Burke, Drew Doucette en Basia Andolsun ook. Zolang ze het maar apart van elkaar doen. En anders kom ik ze wel een doos pillen door hun strotjes stoppen.

File: Beauty Pill – The Unsustainable Lifestyle
File Under:Ik wil een pil zodat ik vergeet wat ik zojuist hoorde
File Audio: Dit wil je niet horen, maar vooruit [Goodnight For Real]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top