Noor – A Perfect Concubine

Pfew, het wordt nog steeds maar drukker in het vakje waarin we alle bandjes douwen die beïnvloed zijn door Radiohead. De laatste keer dat ik wat erbij drukte mompelde de beheerder van het vakje iets over “Complet” of zo – ja het is een Fransman – en dat bordje hangt er nog steeds gosternokke. En nu zit ik dus mooi met een probleem. Want Noor is dan misschien nog niet goed genoeg voor een eigen vakje, ze verdienen op zijn minst toch wel een plekje in dat vakje. Kan iemand er misschien één van die middelmatige bandjes uitrukken zodat er plaats is voor Noor of zijn er vrijwilligers….? Niemand bereid zijn plek af te staan? Dan hebben we nu een technisch probleempje, want het is wel waar ik Noor onder zou willen plaatsen. Ja er hangt ook wel een luchtje aan van Smashing Pumpkins van tijd tot tijd, maar het ruikt toch vooral naar de Radiohead uit de van de tijd van The Bends. Weet u wat, we bouwen gewoon even een podium voor het vakje en laten Noor daar optreden. Dan druipen de middelmatige bandjes vanzelf wel af uit dat hokje En dan zetten we Noor vlak voor het raam, want dat verdient A Perfect Concubine wel. Kunnen ze mooi zorgen dat er geen prutbandjes bij het vakje naar binnen komen.

File: Noor – A Perfect Concubine
File Under: Later een eigen vakje Noor?
File Audio: [movie song][leaving]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven