Sarah Bettens – Go (EP)

Hoe belangrijk was broer Gert eigenlijk in K’s Choice? Dat vraag ik me af terwijl ik zit te luisteren naar de eerste stappen op het solopad van Sarah Bettens. Echt veel verschil met K’s Choice is er eigenlijk niet op het eerste gehoor, maar toch. De tweede stem van broer Gert is afwezig en ik geloof ook sterk dat hij verantwoordelijk was voor de finishing touch, want niet alles op Go is eVen geraffineerd. Maar goed, hoe je het ook went of keert K’s Choice draaide vooral om de warme stem van Sarah. Daar draait het ook om op Go, die Sarah opnam met ervaren studiorotten als Greg Wells en Gregg Bissonette. En dat is niet vervelend om naar te luisteren als je K’s Choice ook leuk vond. Zes persoonlijk getinte songs variërend van liefdesballade tot rocksong, met “Grey” als absolute uitschieter. Voor de komende tour heeft Sarah een gedegen live-band om zich heen verzameld die – hoe kan het anders – voor de helft bestaat uit K’s Choice leden, aangevuld met Martijn van Agt (o.a. Anouk) en Tom Kestens (ex-Das Pop). Al met al weinig nieuws onder de zon misschien, maar dat zal de K’s Choice-fans een zorg zijn. Zij zullen blij zijn met dit levensteken, dat eigenlijk best smaakt naar meer.


mij=Idol Media / Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top