The Orb – Bicycles & Tricycles

Vakantie (dag 1) Ik kon hem natuurlijk niet thuis laten liggen. Bicycles & Tricycles van The Orb moet vanzelfsprekend mee als je een weekje gaat fietsen in Frankrijk. In de Cevennen om precies te zijn. Om te kijken of we het verschroeide rubber van Tim Krabbé’s De Renner konden traceren en of we het zouden afleggen tegen de warmte. Dat viel dus behoorlijk mee de eerste dag. Al was ik aardig op na 120 kilometer rond de gorges van de Tarn en de Jonte waarvan geen meter vlak was. Na uitgebreid blussen met fris Frans bier en thee met veel te veel suiker was ik wel toe aan een trip in bed. Luikjes op kwart voor drie, The Orb in de diskman als cooling down. Daar leent deze ongekroonde koning van de chill out zich donders best voor natuurlijk. Dan maakt het niet uit dat Bicycles & Tricycles – vorig jaar al uit in Japan, maar nu opgeleukt en wel ook hier uit ,- af en toe ook wat opzwepende beats bevat. Da’s juist fijn, dat zorgt dat ik niet verder inkak. Op de dromerige en lome tracks zak ik langzaam weg in mijn vermoeide lichaam en masseer van binnenuit mijn eigen spieren weer fris. Met dank aan The Orb. Dit soort momenten van ontspanning maken een fietser beter.

File: The Orb – Bicycles & Tricycles
File Under: Ideale Cooling down voor fietsers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top