Colour Of Fire – The Exile (EP)

Zien op Lowlands (pt.1)?
Colour of Fire uit York valt 20 augustus te bewonderen op Lowlands. Als ik de lovende woorden over hun optredens moet geloven zijn ze daar meer dan op hun plek. En afgaande op de nummers op the The Exile EP ben ik ook wel geneigd dat te geloven. Ze zullen niet de band zijn waar iedereen het in de weken na Lowlands over zal hebben, maar ik zie toch wel een tent ontvlammen op te tonen van het titelnummer of het opzwepende en qua titel natuurlijk prima bij Lowlands passende nummer “Fuck Work, Let’s Party”. De eerste klinkt alsof Brian Molko een moppie meezingt met Bush, de tweede is vooral ehhh… energiek en opruiend. En dan krijg je met “The Company Won’t Colour Me” nog Muse meets Queens of The Stone Age voor je kiezen en een mooie ingetogen ballad met “Ethereal”. Jammer is wel dat er met “Jennifer” ook nog een beetje een niemendalletje op staat, dat qua kwaliteit uit de toon valt bij de rest van nummers. Gelukkig zal deze niet op de CD Pearl Necklace staan die binnenkort verschijnt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven