Jack Stafford Foundation – The Hard Way (EP)

Het is een slimme en relatief goedkope manier om je als muzikant onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Je neemt als bandje zelf eens het initiatief en mailt met een aantal sites of ze niet een recensie willen schrijven over je nieuwe singletje. Natuurlijk willen we dat wel, maar we kunnen je natuurlijk niet bij voorbaat garanderen dat we je ook een aantal pauwenveren in de bips zullen steken. Jack Stafford nam dus zelf het initiatief mailde en zond vervolgens zijn singeltje. Zo zien we het graag. En zijn muziek luisteren we ook nog eens graag. Of in ieder geval het deel van ons dat dit stukje schrijft. Op The Hard Way staan namelijk twee leuke liedjes. Beide liedjes die zich nog het beste laten beschrijven als een mix van wat Blur deed in de jaren 90 met wat New Order al sinds de jaren 80 doet. Dus een mix van rock met beats en samples en bovenal typisch Brits ook. Ja, dat ram je er ook niet zo 123 uit bij een naar Amsterdam geëmigreerde Brit. Zeker niet als hij zich laat omringen door twee leden van wijlen Supersub.

File: Jack Stafford Foundation – The Hard Way (EP)
File Under: Zulke Cd-tjes ontvangen we gaarne
File Audio: [The Hard Way]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top