The Sheer – The Keyword is Excitement

Beste mijnheer File Under,
Zoals u misschien al wel opgemerkt hebt de laatste tijd timmeren wij van the Sheer aardig aan de weg. Onze debuutplaat The Keyword is Excitement kreeg tot nu toe alleen maar lovende recensies in grote bladen: van Oor tot Music Minded. Ook zo ongeveer elke internetsite waar recensies verschijnen van albums gaf ons debuut meer dan een voldoende. Iedereen is als een blok gevallen voor onze aanstekelijke liedjes. Dit verraste onszelf ook wel een beetje. Natuurlijk zijn we zelf ook in onze nopjes met The Keyword is Excitement, maar nu zitten we wel een beetje op een roze wolk hoor door de manier waarop mensen ons op gelijke hoogte plaatsen met bandjes als Supergrass. Man, dat waren tot voor kort idolen van ons zelf! Helaas noemt niemand Jellyfish, terwijl dat ook helden zijn. Het bleef ook niet bij lovende recensies. The Sheer echt ervaren is The Sheer live zien! Het was een strooptocht het afgelopen jaar. We speelden van het kleinste gat (Cafe ‘t Bodeke, Tubbergen) tot het grootste podium (Pinkpop) en er ging zelfs een dame bijna geheel uit de kleren voor ons op Lowlands. De toetsen raakten er van van slag van die blote borsten! We waren ook wel weer zo dat we het keyboard zelf ter plekke repareerden. Maar goed, ik draai er een beetje om heen waar ik naar toe wil in dit schrijven. Voor ons gevoel ontbrak er tot nu toe toch nog iets aan ons bepaald niet misselijke palmares en hopen dat u hierin verandering wilt brengen. Daarom zenden wij u onze cd en hopen dan ook van harte dat u op uw site wat aandacht wilt schenken aan onze cd.
Met vriendelijke groet,
The Sheer


mij=Universal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven