The Zinedines – Take Me Take Me

Dear fucking Oasis, Fuck Noel Gallagher! Fuck Liam Gallagher! Ja, jullie! Fuck Oasis! Staan jullie van te kijken hè, dat ik dat durf. Definitely Maybe op DVD – nogmaals – uitbrengen in 2004, da’s alles wat er nog gebeurt. Fuck man! De nieuwe Oasis-plaat zou dit jaar verschijnen, maar noppes nada niets. Fuck you! Nu was ik al afgehaakt, maar heel stiekem hoopte ik toch nog op een goede comebackplaat. Maar nee: ruzies, drugs, drank, nieuwe vrouwen, allemaal dingen waarmee jullie het nieuws halen, en die mij geen fuck interesseren. Maar iets fatsoenlijks presteren: nee. Laat maar broertjes Gallagher, het hoeft voor mij niet meer. Fuck you! Er is namelijk een alternatief. Ja! Er zijn nog twee andere broers op deze aardbol die leuke muziek maken. Daar kijken jullie van op! Nee, niet uit dat ellendige Engeland van jullie. De enige plek waar ze nog op jullie zitten te wachten. Nee, ik heb het over een ander land, namelijk het zonnige Spanje. Ha, daar kijken jullie weer van op hè! Hoe de band heet willen jullie natuurlijk weten: The Zinedines. Kan jullie geen fuck schelen zeker, maar mij wel. Take Me Take Me is namelijk een plaat die jullie gemaakt hadden willen hebben en die nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Okay, ook zij hebben goed naar The Beatles en die andere sixties / seventies -shit geluisterd, maar het is net even weer wat anders. En de nummers “Garage Flying Saucers Stoning” – coole titel toch? – en “It’s all around you” hebben zelfs hitpotentie. Het is bovendien een band die langzaam boven komt drijven, en hopelijk nog zal herinneren waar ze ooit begonnen zijn. Fuck dus heren Gallagher, zet een spuit of weet ik wat, maar fuck een heel eind op.

File: The Zinedines – Take Me Take Me
File Under: Fuck britpop, thank God 4 Spainpop
File Audio: [Twice upon a time]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top