Growing – The Soul Of The Rainbow And The Harmony Of Light

Ha fijn post! Oh, een cd van Growing, even checken. Ik zette de cd op en ging de krant lezen. Na veertig minuten bleek de cd op. En had ik nog geen nummer gehoord. Wel wat ijle klanken, een drone die een kwartier duurde, een soort overstuurde kraak, een drone in een andere toonsoort en wat vogelgeluiden. De bio was al niet veel duidelijker. Iets over optredens met moderne kunstnaars en soundtracks voor schilderijen. Twee weken later. Oh ja, die cd van Growing, daar moet ook nog een stukje over komen. Nog maar eens proberen. Weer die drone. Leuk, ze hebben de kwint ontdekt. Lijkt wel doedelzak, ook allemaal gestapelde kwinten. Maar nergens een melodietje. Of een stem. Volgende song. Hmmm, een overstuurde…ja, wat is het? Zoiets deed My Bloody Valentine ook. Alleen stopten die er een liedje in. Duurt dit nog lang? Damn, nog zeven minuten. Skippen dus. Volgende track maar weer. Weer die drone. Mijn god, deze duurt bijna achttien minuten. Ik trek dit niet. Volgende. Oh ja die vogelgeluiden. Ah, weer die drone. Andere drone dit keer. Oh wacht, het lijken akkoorden te worden. Komt hier ook een eind aan? Tss, weer een van twaalf minuten. Nu heb ik dus al met al twee keer 56 minuten van mijn leven doorgebracht met deze cd. En veel wijzer ben ik er nog niet van. Visioenen van Ad Visser, postmoderne New Age klanken. Waar ligt die My Bloody Valentine cd ook alweer?

File: Growing – The Soul Of The Rainbow And The Harmony Of Light
File Under: Waar ligt die My Bloody Valentine cd ook alweer?
File Audio: [Onement][Anaheim II]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven