ME – The Wagon Fair

Eigenlijk lijkt het me heerlijk. Geen auto, geen stroom, geen internet, geen file under. Weg met al die verworven westerse modernismen. Volgens mij houd je dan zeeën van tijd over. Om eindelijk eens al die boeken te lezen die ongelezen in je kast staan. Of gewoon eens een tijd lang tokkelen op je gitaar. Elke avond de zon onder zien gaan en vervolgens gaan slapen als je kaars voor die dag op is. Ik vind het knap dat de Amish-geloofsgemeenschap hier nog steeds aan vast weet te houden. Een hechte gesloten gemeenschap. Ik kan me ook zeker wel voorstellen dat deze gemeenschap Minco Eggersman (ATCoE) geïnspireerd heeft tot het maken van The Wagon Fair. Er zijn ook zeker veel overeenkomsten met de Sally Forth/Volkoren familie waar hij zelf één van de grote figuren in is. Naast inspiratie uit de Amish-wereld haalde Eggersman inspiratie uit het verlies van zijn moeder. Eggersman is dan misschien niet de meest briljante zanger op aarde, zijn stem past perfect bij de twaalf ingetogen treurige americana liedjes op The Wagon Fair. En als dan af en toe het engeltje Lydia Wever (Brown Feather Sparrow) langs komt om met haar stem en piano de liedjes op te komen sieren, bent u een harteloos mens als het u nog niets doet. Hmmm, eigenlijk is dat stroom, internet en file under gebeuren zo slecht nog niet als je naar plaatjes als deze mag luisteren….

File: ME – The Wagon Fair
File Under: Leve stroom, leve internet, leve File Under, Leve ME!
File Audio: [How many times][Rumspringa]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven