Chuck Prophet – Age of Miracles

Elke week hoor ik stapels liedjes door mijn speakers brullen of fluisteren. En elke week zit daar weer de grootst mogelijke meuk tussen die de mensheid ooit tot zich nam. Elke week hoop ik maar weer dat ik die week iets ga horen dat blijft hangen. En dat gebeurt echt veel en veel te weinig. Maar soms heb ik geluk. Dan zit er zowaar een juweeltje tussen dat ik nog een keer opzet. En nog een keer. En als ik dan ons Opperhoofd mail dat ik een kek bandje gevonden heb dan is zijn antwoord steevast: “schrijf er maar een stukje over dan.” Lekker dan, op deze manier durf ik bijna niet meer te roepen dat ik een leuk ceedeetje gevonden heb. Want soms heb ik helemaal geen zin om u te voorzien van mijn gebrabbel. Maar dit keer wel. Het is een wonder. Want dit keer bleef Chuck Prophet in de zeef hangen. Chuck Prophet. Als ik de cd niet gehoord zou hebben en zijn website niet bekeken zou hebben dan had ik gezworen dat de beste man een enorm foute rapper zou zijn met een enorme blingbling scheurbak voor de deur. Maar nee! Chuckie maakt geen foute rapmuziek. Chuckie maakt wel veel andere dingen. Zet uw speler op random en u hoort rock, soul, pop, R&B, funk, electronica en country langskomen. En, zeg dankie, zelfs toch stiekum wat hip hop. Toch nog. En normaal gesproken hou ik niet van dit soort genreoverstijgende, afwisselende plaatjes. Maar dit is geen zut! Dit is een fijne leuke, afwisselende plaat met mooie luisterliedjes. Chuck verdient het dat u naar hem luistert. Dan heeft hij al die moeite niet voor niets gedaan.

File: Chuck Prophet – Age of Miracles
File Under: Fijne, afwisselende liedjes zonder blingbling
File Audio: [Pin a Rose On Me][Age of Miracles][West Memphis Moon]

Een reactie

 1. CHUCK PROPHET + CHARLES IN CHARGE
  Donderdag 17 maart 21:30 Pop/rock
  ENTREE € 10,- V
  Kaartjes reserveren
  Amerikaanse singer/songwriter/rockartiest. Voormalig frontman van Green On Red. Fantastische composities. De avond start met stevige melodieuze powerrock van Charles in Charge.
  Metropool
  Wemenstraat 38
  7551 EZ Hengelo
  Postbus 647
  7550 AP Hengelo
  T: +31 (0)74 24 38 000
  F: +31 (0)74 29 13 808
  office@metropool.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven