Gluecifer – Royally Stuffed (DVD)

Zwollywood is een fijne plaats om te wonen. Alleen mis ik een echt goed poppodium. Hedon doet vast en zeker stinkend haar best om goede acts op het podium te krijgen, maar het zijn net te vaak net niet die dingen die ik graag had willen zien. Zo had ik donders graag Gluecifer live aan het werk willen zien. Daar had ik dan voor af moeten reizen naar Eindhoven (Effenaar) of Leiden (LVC). En dan kom je niet meer terug naar Zwolle als je graag een paar biertjes drinkt bij zo’n concert en daarom met de trein gaat. Ik was er dus niet bij. Toch had ik een fijn Gluecifer-feestje terwijl Gluecifer LVC plat speelde. Ik duwde de DVD Royally Stuffed in de speler en stuurde het geluid via de stereo en de JBL’s de kamer in. Net iets te hard natuurlijk voor de buren, maar niet te hard voor mijn tere oortjes. Bijna een uur lang Gluecifer denderde door de kamer. Ik stuiterde voorzichtig – nog steeds een pijnlijke rug – mee. Ik drukte op pauze en ging rustig even pissen en haalde nog een biertje uit de koelkast. Eigenlijk was ik misschien wel beter af dan dat volk in LVC bedacht ik me terwijl ik browsede door fijne extra’s van Royally Stuffed (video’s, backstagebeelden, interviews en de complete discografie). Ga maar na: optimaal geluid, goed zicht en gratis consumpties. Toch maakte de Royally Stuffed me vooral één ding duidelijk: volgende keer sta ik vooraan bij de zelfbenoemde Kings of Rock!

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven