Travis – Singles

Waarom weet ik niet, maar Travis is nooit een héél erg bekend bandje geworden. Bekend, als in “Coldplay” bekend. Aan mij heeft het niet gelegen kan ik u verklappen. Zo kocht ik ooit Good Feeling. Dat was aardig. Vervolgens was daar The Man Who, dat was erg leuk, gevolgd door The Invisible Band. Die laatste was ook leuk, maar minder leuk dan The Man Who. En tot slot was daar ook nog 12 Memories. Wat ik, en u met mij, met dat laatste album aanmoesten, dat wisten de jongens van Travis ook niet zo goed. Ik kan me in ieder geval niet herinneren dat ze na dat laatste album nog hier in den lande op tournee geweest zijn. Maar goed, wat ik zeggen wilde: ze zijn nooit zo heel erg bekend geworden hier en ik heb alle cd’s. Daar had ik dan weer een hoop woorden voor nodig. Maar ja, wat dan. Je hebt een niet zo heel aardige laatste plaat gemaakt en de kerst komt eraan. Je geld is op. Even denken. Tijd voor een singlesoverzicht! En wat ligt daar onder de kerstboom? Singles, een heus verzamelding van Travis! Goed, het is nog geen kerst, maar timing is soms wat ingewikkeld. Eens kijken. “Sing”, “Driftwood”, “Side”, “Turn” en natuurlijk “Why Does It Always Rain On Me” zijn er. Dat waren de hits. Eens verder kijken, “Writing to Reach You”, “Flowers in the Window”, “The Distance”. Er staan nog wat aardige vullertjes op. En ja hoor, er staan zelfs een paar “previously unreleased tracks” op. Of dat een reden is om naar de winkel te rennen voor deze kerstschappenvuller, ik weet het nog niet. Het is vooral handig, al die hitjes en bijna hitjes achter elkaar. Het scheelt namelijk dat je niet elke keer naar de cd speler moet lopen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top