Valis – Head Full Of Pills

Mijn rug lag echt compleet aan gort en ik had al weer koorts. Al twee weken lang was het één groot kwakkelend en strompelend bestaan wat ik leed. Ik kan je verzekeren, daar word ik niet echt een aangenamer persoon van. Daarom consulteerde ik afgelopen vrijdag de dokter maar eens. Normaal herstel ik wel met een paar flinke sessies bij de manueel therapeut, maar het voelde nu anders. Enge uitstralingen naar de benen en zo. De dokter klopte wat links en tikte wat rechts op knieen en hielen. Niets aan het handje verzekerde hij me. Het waren slechts slechte spieren. Ik mocht zowaar kiezen: fysio of pillen. Mag het ook allebei deze keer, dokter. Want ik voel me zwaar slecht, dokter. En morgen moet ik met een elfje praten, dokter. Dat mocht. Als een blije muts reed ik naar de apotheek en vervolgens naar huis. Met een Head Full Of Pills en een kop thee (getverredemme! maar goed ik moest nog steeds niet aan koffie denken) zakte ik mijn bed in. Door de pijnstillers en spierverslappers voelde ik me toch al snel beetje bij beetje meer het heertje. Het gaat te ver om te zeggen dat ik de volgende dag fris op stond. Het was wel fris genoeg om samen met de fotograaf die geen foto’s mocht maken te praten met het elfje. Daarna voelde ik me nog een stuk beter. En in de trein op de terugweg draaide ik Valis en op de fiets terug naar huis schreeuwde ik tegen de bomen die me lastig vielen.

File: Valis – Head Full Of Pills
File Under: guteral psychedelic rock
File Audio: [Voyager][Motorbike]

Met excuses voor dit lifelog stukje. Ik mocht niet over de Screaming Trees beginnen gebood de bio. Maar ik mocht verder wel zeggen wat ik wilde. Waarvan acte.


mij=Small Stone / Bertus

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven