Pelzig – Safe In It's Place

Hoi. Ik zoek Pelzig. Ik ben hem afgelopen week kwijt geraakt. Pelzig lijkt een beetje op Slut en Interpol, maar dan wat minder verzorgd. De eerste kennismaking was wat stroef, maar na enkele minuten was het ijs gebroken. Door de wat klagerige manier van zingen luister ik inmiddels heen en dat het een beetje monotoon overkomt deert me niet meer, ik wil Pelzig terug! Zijn liedjes zijn veel te goed om te missen! Bovendien is Pelzig een zeer fijne reisgenoot! Wie o wie heeft mijn Pelzig gezien? Mail me!
Ja hallo, ik heb hem gevonden. En potverdorie wat zit er in het water in Ingolstadt?! Want ook de zusterband van Slut flikt het om een superfijn rockend schijfje af te leveren. Het heeft inderdaad een paar luisterbeurten nodig, maar dan klauwt dit ding zich in je brein en in je gevoel vast om voorlopig niet meer los te laten. De euforische melodieën maken me helemaal blij! Het schijfje blijft dan ook Safe In It’s Place, namelijk hier bij mij in de discman. Ik heb ook een nieuw reisgenootje gevonden voor deze koude dagen, wachtend op het OV…dank je wel…

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top