Joss Stone – Mind Body & Soul Sessions (DVD)

Optreden is blijkbaar grappig. Tenminste, dat lijkt zo uit de opnamen van Joss Stone‘s optreden in The Bowery Ballroom in New York. Ze vindt het nodig om telkens tussen de nummers door te giebelen en te “klessebessen” met het publiek. Ik vind dat wel even leuk hoor, maar ik ben dat ge-theeleut snel zat. Ik denk eigenlijk eerder dat het “alles grappig vinden” de leeftijd is, want het meiske is immers nog maar 17. Maar dat is haar vergeven want verder kan ik echt niks vinden wat mij stoort aan haar en haar optreden. Maar dat is ook deels te danken aan haar gevolg. Buiten het feit dat ze een gouden strotje heeft, sleurt ze ook nog een behoorlijke band met zich mee. Dat is overigens geen lange zoektocht geweest want men wil nogal graag met haar werken. Ik denk dat het hierdoor komt: Betty Wright heeft haar eerste cd The Soul Sessions geproduceerd, en zij kent weer allemaal belangrijke Soulmensen en die worden dan van stal gehaald om mee te werken. Bijvoorbeeld Angie Stone (geen familie!), zij schreeuwt een paar keer mee op de achtergrond, en Lamont Dozier friemelt mee op gitaar. Toch niet de minsten dacht ik zelf. Ik hoop ook dat er nu meer 17-jarige puberende TMF-ers die bagger uit de top 40 eens vergeten en een keer gaan luisteren naar echte muziek, met echte muzikanten, want Joss Stone geeft toch wel het voorbeeld dat het nog steeds kan, ook al ben je 17.


mij=EMI

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top