Joris Voorn – Future History

Elke krimi begint met een lijk, dus neem nou die vrouw met die stoeptegel van laatst, wat echt van de gekke is dat zo’n kind uit school komt en voor het zinloos geweld een tegel meeneemt, onderweg denkt dat wordt wel erg zwaar en hem dan maar van een brug af kiepert, zo doenk op een auto, dan heeft de culturele samenleving nog geluk dat het geen islamitische tegel was, want dan zou de golden earring nooit een nummer voor het goede boel opdragen, waar is de muziek als je hem nodig hebt maar waar hebben we het over, het goede doel is al jaren dood maar daar wil ik vanaf zijn, maar nog even over die doodgereden tasjesdief, hoe groot is die kans nou, de koningin rijdt in dr gouden koets nog eerder pa tokkie dood, triest is het wel, geen politicus die er nu iets van zegt, en met zo’n pieremagochel maak je een lekkere indruk op je nageslacht, zodoende dat je later kunt zeggen dat het wel alleen maar beter kon worden, vroeger was het boek van Pluk van de petteflet was ook al beter dan de fiml en floris ook, alle kunst was nog echt en live en dope en er bestond nog geen olympische sport voor, toen was mies bouwman er voor de mensen, en daarna was iederreen bezorgd over het milieu maar wie hoor je daar nu nog over, alleen jan wolkers met zijn dikke koeien in de wei, en shania twain er nog bij, en die doet er ook niks aan, je mag al van geluk spreken als zijn laatste boek geen palingiaat is, wat is er nou nog echt modern tegenwoordig, en denk je dan, wat heeft dat allemaal te maken met joris voorn, ja dat krijg je dus met 80 minuten puur vette doordreintechno en stukjes ronksop kraftwerk mooi rustig, maar check het masterlijke “Incident”, nou dat was het, ik ga weer terug naar geenstijl

P.Kouwes


mij=Sino

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven