Kreator – Enemy of God

Mille is boos, verontwaardigd, teleurgesteld, agressief, emotioneel en balanceert op het randje tussen waanzin en werkelijkheid. De wereld om ons heen is in verval. De toekomst is donker en onzeker. Terroristen en foute wereldleiders maken de dienst uit en handelen in opdracht van God, Allah en hoe die knakker hierboven, of waar Hij ook mag zitten, nog meer genoemd wordt. Daarom is het boegbeeld van Kreator een vijand van de oorspronkelijke Creator, God. En van terroristen. En van wereldleiders die er een zooitje van maken. En dat laat Mille eens ragfijn horen op de nieuwe cd van Kreator. Als een niets ontziende Tsunami denderen er 12 mid-tempo trash nummers over je heen. En trashen kunnen ze wel bij Kreator. Dat doen ze namelijk al heel lang en daar moet je je gewoon aan overgeven. Lekker headbangen en meezingen met de meezing refreinen. Je hebt het allemaal wel een keer ergens gehoord, bij Kreator zelf of bij die andere trash legende Slayer, maar dat deert echt niet. De Duitse trash raderen knarsen en piepen voort. Was er nu eerst die zeebeving of de nieuwe cd van Kreator? Enig minpuntje is wel de wat iele productie. Dit mag op de opvolger wel wat vetter. Het artwork is gelukkig wel weer erg mooi.


mij=SPV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven