Red Eyed Legends – The High I Feel When I'm Low (EP)

Er is voor mij één goede remedie wanneer ik een rotdag heb gehad. Ik snel dan meestal op mijn fietsje naar de plaatjeszaak en koop daar iets wat ik al een tijd wil hebben maar waar ik eigenlijk te zuinig voor was. Meestal zijn dit cdtjes die ik allang van MP3 kende maar nu wel eens in vaste vorm wil bezitten of veel te dure DVD’s danwel CD-boxen. Mijn vriendin heeft daardoor doorgaans in één oogopslag door wanneer ik een rotdag heb. De salontafel ligt dan namelijk vol met nieuw aankopen. Gelukkig voor haar (en onze bankrekening) is dit gedrag aanzienlijk afgenomen sinds ik regelmatig een fijne envelop met muziekjes via de File Under-bezorgdienst in de bus krijg. Lekker nieuwe dingen horen en daar ook nog eens ongezouten je mening over geven, de ideale remedie tegen een slecht humeur. Alhoewel… Soms krijg ik iets op mijn bord wat mij juist per direct op de fiets doet stappen, op zoek naar een zalfje voor mijn gepijnigde gehoor. Dat zijn de dagen dat echt álles even tegenzit. Want ik geef het u te doen, iets vrolijks schrijven over The High I Feel When I’m Low, de EP van Red Eyed Legends. Zeven liedjes waarvan er welgeteld één is die het aanhoren waard is en dat is dan ook nog eens een remix. Aan zanger Chris Tomson zal het niet liggen, hij probeert het wel en heeft ook heus een aardige stem. Laat hem in hemelsnaam een paar goede liedjesschrijvers in dienst nemen en doe daar ook nog wat betere muzikanten bij. Ik heb echt mijn best gedaan maar hier word ik niet vrolijk van.


mij=Gold Standard Labs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven