Hatesphere – The Killing EP

Het is een beetje sneu. Mijn oma ligt in het ziekenhuis. Ze heeft haar hele leven niet gerookt of gedronken. Of ze aan sport deed, weet ik eigenlijk niet. Ik denk dat veel mensen dat niet weten van hun oma. Tenzij je oma Fanny Blankers-Koen was ofzo. Mijn opa heeft juist wel gerookt. Maar behalve dat hij naar de nierdialyse moet, gaat het nog wel redelijk met hem. Een beetje sneu voor oma dus. Die was altijd aan het vitten op die vieze kankerstokken van hem en nu ligt ze zelf in het ziekenhuis, mogelijk met hartproblemen. Even slikken. Gelukkig is ze ook twintig kilo afgevallen, iets wat haar behoorlijk slank heeft gemaakt en weer voor een beetje zelfvertrouwen heeft gezorgd. Zoveel zelfs, dat ze stiekem met opa aan het sjansen was. Het is misschien ook wel een beetje sneu voor Hatesphere. De tijden dat je een legendarische trashplaat kan afleveren zijn wel een beetje voorbij. Als je dan toch nog trash wilt spelen kun je alleen maar zo goed mogelijk worden en eventueel wat andere stijlen in je geluid introduceren. De trash op The Killing EP is op deze manier prima te verteren, mede omdat er uitstekend gespeeld wordt en er vleugjes hardcore en death metal in verwerkt zitten. De ene na de andere killer riff vliegt je om de oren en de Suicidal Tendencies cover “Trip at the Brain” is een prima afsluiter op dit aardige tussendoortje.


mij=Steamhammer / SPV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven