The Dears

Kijk! ...! :-)


mij=The Dears, 16 februari, Melkweg, Foto: George

3 Comments

  1. Slowreader

    Clinic! Voor als je van Melodica’s houdt.
    Ik vond weinig aan het concert, om me heen noemde mensen het theatraal, ik vond het eerder pathetisch. Die slok uit de wiskeyfles, hoofd aan hoofd staan bij solo’s, dat erorme ge-ouwehoer over vibes …
    De keyboard meisjes maakten een hoop goed echter.

  2. Ed

    Wat een ijskonijn dat keyboardmeisje voor de kijkers links (Natalia Yanchak), maar heb wel genoten. Ondanks de verplichte poses en andere nonsens KLONK het lekker tegendraads in tegenstelling tot het gepolijste geluid op de laatste cd “No Cities Left”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top