Kasper van Kooten & Band – Live

Terwijl ik de nieuwe livecd van Kasper van Kooten voor het eerst aan het beluisteren was las ik mijn stukje over zijn vorige cd, Beter Dan De Kopie, nog eens terug. Ik bedacht me dat ik goed had weten te verdoezelen wat ik zelf van de plaat vond en moest zachtjes om mezelf lachen. Overigens klopt het verder prima hoor wat er staat. Als je van Acda en de Munnik en aanverwanten geen jeuk krijgt kun je met een gerust hart die plaat aanschaffen. Dat ik zelf uitslag krijg van Acda en de Munnik had ik achterwege gelaten. Bah! Hoe veilig! Nou bij deze dan nog maar. Ik vond Beter Dan De Kopie óók een plaat om jeuk van te krijgen. Helderheid voor alles. Ondertussen maakte hij een succesvol rondje door het land met zijn soloprogramma Lijfspreuk en sleepte Van Kooten en passant ook nog even een Zilveren Harp in de wacht. Reden voor een feestje. Dat werd gevierd in de Kleine Komedie. Dat optreden werd ook opgenomen en is nu dus te koop als Kasper van Kooten & Band – Live. Goed, warm krijg ik het er nog steeds niet van, maar het überveilige van de studioplaten is erg gelukkig wel af. Als Lange Frans en Baas B. inhaken bij “Mooie Blouse Moppie!” wordt het zelfs bijna leuk. Van Kooten voelt zich duidelijk meer thuis op het podium dan in de studio. Dat moet hij eens in zijn achterhoofd moeten houden voor hij weer een studioalbum opneemt.


mij=Idol Media

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven