Testament – Seen Between The Lines

Als ik ziek ben kan ik weinig hebben. Alleen van ziek zijn zelf word ik al chagrijnig, maar anderen kunnen dit proces van chagrijnig zijn prima verergeren. Dus ik probeer – nu die klotengriep mij behoorlijk te grazen heeft – een beetje afzijdig te houden van het leven in huize Storm. Na vijf dagen in bed had ik vandaag eindelijk eens de puf om beneden op de bank te gaan liggen. DVD-tje in de speler en eens kijken hoe lang ik het vol houd. Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik had gehoopt dat de tienersentimenten die ik koester voor Testament me wel wat beter zouden doen voelen. Seen Between The Lines is echter een re-release van de VHS-release uit 1991. Inderdaad vlak na de – volgens mijn bescheiden persoontje – briljante albums Legacy, The New Order, Practice What You Preach en Souls Of Black. Het geluid zou zelfs geremastered zijn voor deze editie. “Joepie”, dacht ik nog. Maar, mijn hemel wat een wanproduct. Helemaal nergens komt de toch behoorlijk technische trash van Testament eens lekker uitgebalanceerd uit je speakers rollen. De beelden zijn gemaakt met een handycam of misschien wel een my first sony camera, weet ik het. Ik voelde me in ieder geval bij de live- en backstagebeelden met de minuut meer en meer chagrijnig worden. De bijgeleverde videoclips verzachten dit een klein beetje, maar al met al is dit een wanproduct voor een band van het kaliber Testament. Dit is ziekmakend slecht. Hoe zonde.


mij=Escape / Bertus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven