El Guapo Stuntteam – Battles Across the Stereo Spectrum

Als je wilt kun je vanavond nog even flink lachen. Voorwaarde is wel dat je een beetje van pittige rock houdt, anders werkt het niet. Wat je moet doen is heel simpel. Je gaat vanmiddag nog even naar de cd-winkel. Daar scoor je de laatste cd van het Belgische El Guapo Stuntteam, Battles Across the Stereo Spectrum. Eenmaal thuis ga je natuurlijk eerst even rustig eten – het is beter lachen met een volle maag. Tegen half negen zet je de televisie aan op Nederland 2, maar zet het geluid uit, het is immers wel het TROS: Muziekfeest in de ArenA wat zich voor je ogen afspeelt! In de cd-speler donder je de cd van El Guapo Stuntteam. Je drukt op play en schroeft het volume fors op. Je zult je oren en ogen niet geloven. Je ziet een volle Arena met een rete-enthousiast publiek uit zijn dak gaan op de vuige zowel aan oude (Led Zeppelin, maar ook Dead Moon) als recente (Peter Pan Speedrock) herinnerende rock van El Guapo Stuntteam waarbij hun nummers geplaybackt worden door de grootste sterren van dit moment. Fransje Bauer komt langs, Sir Cliff Richard komt langs en Marianne Weber is vast ook van de partij. Je zult zien hoe goed ze het knorrende geweld van Battles Across the Stereo Spectrum kunnen playbacken. Deze helden staan immers net als El Guapo Stuntteam garant voor catchy, vlotte liedjes. Ze zijn de gitaarsolo’s vergeten in hun liedjes, maar de Belgen gelukkig niet! Tijdens de solo’s zal het even raar zijn om de andere helden te zien playbacken, maar verder is het dolle pret. Dat garandeer ik je.


mij=Suburban

4 reacties

  1. Traditiegetrouw maken vriendinnetje sjimmie en ik een enorme pan kaasfondue, zet The Box aan zonder geluid en gaan dan stapels demo’s luisteren … tis dan wel geen El Gestapo Scheissteam (hun alias) maar ik snap m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven