Nuff Said – Nuff Said

“Heb je het nest weer onder de boom liggen?” Wijlen mijn opa wist het donders goed, maar vroeg het me toch en in het Twents. Ik gaf het schoorvoetend toe. Nu kan hij het me helaas (en gelukkig) ook niet meer vragen, want hij is al een paar jaar dood en ik ben nu toch ook al weer een jaar of acht samen met mevrouw Storm. Het duurde wel meerdere – af en toe kortstondige heftige, soms langdradige – relaties voor ik het comfortabele nestje met nageslacht opgebouwd had dat ik nu heb. Vrijgezel was ik echter zelden. Nuff Said zit op zijn beurt zelden zonder platenmaatschappij. Maar deze van oorsprong Zeeuwse en nu vanuit Amsterdam opererende rockers zijn nou niet echt gezegend met een stabiele relatie met een platenmaatschappij. Na Red op Roadrunner en zes(!) jaar later Blue op Idol Media hebben ze nu onderdak gevonden bij AG Music. Ik hoop van van ganser harte voor ze dat ze nu eens een tijdje een stabiele relatie zullen hebben en ook het succes zullen krijgen dat ze verdienen, want ook het titelloze derde album laat horen waar Nuff Said goed in is: het schrijven van catchy ongecompliceerde rockliedjes, met fijne melodieuze refreinen en lekker hoekig gitaarwerk. Ik zou, net als bij Blue, willen zeggen dat ik weer zeker een stuk of vier nummers hoor die hitpotentie hebben, maar ik waag me maar niet meer aan zo’n uitspraak. Laat Nuff Said er eerst maar eens voor zorgen dat het nest niet na één album onder de boom belandt. Dan komen de succesvolle kindjes vast vanzelf.


mij=AG Music

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven