The Aquabats – Charge!!!

Als ik een dezer dagen die ellendige Crazy Frog tegenkom dan geef ik extra gas en zal hem een wreed einde bezorgen! Ik word echt helemaal gestoord van die storende reclames op de TV waarbij de kleine lettertjes vrijwel onleesbaar zijn! Het schijnt dat er echt mensen zijn die de verkrachting van “Axel F” leuk vinden gezien de verkoopaantallen! Het irritante groene kreng zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de nieuwe single van Coldplay niet op een binnenkwam in de hitlijsten in Engeland! Ik zie er echt totaal de humor of de leukigheid niet van in. Nee, doe mij dan maar The Aquabats! Die zijn wel leuk namelijk! Charge!!! staat net als z’n voorgangers vol met op skaleest geschoeide nerd-core met hier en daar fijne knipogen naar jaren ’70 hardrock – die koortjes, hoei! Ten opzichte van de vorige albums is helaas het kopercorps waar deze verklede gekken altijd gebruik van maakten wel compleet verdwenen en vervangen door synthesizers en orgeltjes! Ik kan me voorstellen dat fans uit de oude doos dit een gemis zullen vinden, maar ik stoor me er niet zo aan! Dat komt natuurlijk ook doordat ik als een debiel de hele tijd sta te air-gitaren en mee te blèren! Probeer dat ook maar eens te laten als The Aquabats! spelen! Ik heb het geprobeerd het is schier onmogelijk het te laten bij de catchy nummers met titels die allemaal voorzien zijn van een uitroepteken! “Tiger Rider vs. The Time Sprinkler!” “Nerd Alert!” “Plastic Lips!” “Look At Me I’m A Winner!” De titels zeggen alles eigenlijk al! Ik heb die klotekikker zo uitgeroeid! Charge!!! Attack!!! Kill!!! Nu bij de rest van de wereld nog de ringtones wissen!


mij=Nitro / Suburban

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven