Belle and Sebastian – Push Barman To Open Old Wounds

Toen Belle and Sebastian van Jeepster overstapte naar Rough Trade, was dat ongetwijfeld een fikse aderlating voor de financiële positie van het kleine Schotse label. Al te veel materiaal was er niet in de vaults achtergebleven, dus was de enige oplossing het hergebruiken van bestaand materiaal. Eerder al verschenen in een mooi boxje de drie EP’s Dog On Wheels, Lazy Line Painter Jane en 3.. 6.. 9 Seconds of Light. De fan kan nu de rest van het Jeepster-materiaal aanschaffen. Naast de tracks van de genoemde drie EP’s op de eerste CD, zijn op de andere CD van de net verschenen dubbelaar Push Barman To Open Old Wounds alle op single uitgebrachte songs te vinden. Dat is dus inclusief de Belle and Sebastian-classics “This is just a modern rock song”, “Legal Man”, “I’m waking up to us” etcetera. De doorgewinterde fan zal de vijfentwintig liedjes ongetwijfeld al een tijdje in de kast hebben staan, maar degeen die het tot nu moest doen met gedownloade MP3’tjes kan zijn collectie compleet maken. Je krijgt dan naast de briljante songs de vaak prachtige afbeeldingen van de EP’s en singles en de teksten er voor nop bij. Enige minpuntje: de foto op de buitenkant van dit luxe uitgevoerde pakketje mist de fijne retro-uitstraling van de originele EP’s en singles.


mij=Jeepster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven