Co-Exist – Surgical Removal Of The Teeth, Nails And The Drilling Of The Kneecaps

Ik heb de aandrang om je te verminken en ben als een chirurg zonder licentie op zoek naar je. Met een wurgketting in de aanslag sta ik hier in dit donkere steegje op je te wachten. Ik voel me opgelaten. Zelfs voor een haai ben ik nu niet bang. Langzaam kom je dichterbij en de gedachte aan het geluid van je brekende tanden als ik je gezicht met mijn vuisten bewerk, maken mij gek van verlangen. Mijn bloed is vergiftigd door de haat die ik voor jou voel en stroomt als zwarte brandstof door mijn aderen. Mijn gedachten zijn vertroebeld. Ik ben Satan, ik ben Jezus, ik ben mijzelf, ik ben de melaatse. Ik weet het niet meer. De tanden die nog over zijn nadat ik je gezicht bewerkt hebt, trek ik er langzaam uit en daarna naai ik je lippen stevig aan elkaar vast. Jouw geheime plan eindigt hier in deze steeg. Hoe heb je het ooit in je hoofd kunnen halen om Frans Bauer te chanteren? Nota bene de aardigste man van heel Nederland! Jij mag jezelf geen mens noemen, je bent gewoon een haatdragende machine! De kwelhonden lusten nog geen brood van je. Laten we dit nu voor eens en voor altijd uitvechten als man tegen man…
Ik kan er misschien een beetje naast zitten, maar dit geeft aardig weer waar de muziek van Co-Exist voor staat op hun debuut album Surgical Removal Of The Teeth, Nails And The Drilling Of The Kneecaps. Superbrute grindcore, die bij vlagen groovy is en die altijd met de nodige humor gebracht wordt. Niet de meest originele schijf ooit verschenen, dat wel, maar door de humor en het technisch prima verzorgde spel wel eentje die zeker gehoord mag worden.


mij=Undergroove / Suburban

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven