Flexa Lyndo – Slow Club

We struinen door de bossen. Lopen tussen koeien en klimmen over hekken. Als we moe zijn drinken we een drinkie en eten we een boterham. Wijdse uitzichten over de heuvels. Een hertenjong slobbert water uit de beek en als het probeert weg te vluchten glijdt het naar beneden. De Ardense bergwanden zijn glad van de regen maar nu schijnt de zon. ‘s Avonds zitten we voor de tent en drink ik een biertje. En drink jij rosé. De vuurvliegjes dansen onder de bomen en uit de radio klinkt muziek. Jij vraagt me of ik weet wat onze kleine wereldontvanger ons laat horen. Ik vertel je over Styrofoam. Daar heb jij nog nooit van gehoord. Dan vertel ik je over Sonic Youth. Jij zegt dat je meer een Tori Amos meisje bent. Daar denk ik even over na en dan vertel ik je dat de muziek op de radio afkomstig is van Slow Club, de nieuwe cd van Flexa Lyndo. Dat het een kruising is tussen Sonic Youth en Styrofoam. Je kijkt me vragend aan en ik drink nog een slok van mijn drinkie. Dan knik je en zeg je dat je het mooi vindt. Anders. Ik ben het helemaal met je eens. Dat gebeurt niet vaak. Even later kruipen we in het holletje van onze tent en vallen we in slaap. Het is een prettige chaos in mijn droom en ergens loopt een hertenjong door het bos.


mij=62TV / Bang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven