Bad Religion

BOEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


mij=Bad Religion, 22 augustus 2005, Melkweg, Amsterdam. Foto: George Henze

9 reacties

  1. McKema

    Dat automatische piloot viel best wel mee in de Melkweg. Kwam denk ik ook door de uitgelaten sfeer van zo’n ‘klein’ zaaltje. HEt was stampensvol en bloedheet. Het was wel een beetje een greatest-hits show, maar goed, dat was waar eigenlijk iedereen voor kwam…it’s the generator…

  2. McKema

    Dat automatische piloot viel best wel mee in de Melkweg. Kwam denk ik ook door de uitgelaten sfeer van zo’n ‘klein’ zaaltje. HEt was stampensvol en bloedheet. Het was wel een beetje een greatest-hits show, maar goed, dat was waar eigenlijk iedereen voor kwam…lie lie lie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven