Bad Religion

BOEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


mij=Bad Religion, 22 augustus 2005, Melkweg, Amsterdam. Foto: George Henze

9 Comments

  1. McKema

    Dat automatische piloot viel best wel mee in de Melkweg. Kwam denk ik ook door de uitgelaten sfeer van zo’n ‘klein’ zaaltje. HEt was stampensvol en bloedheet. Het was wel een beetje een greatest-hits show, maar goed, dat was waar eigenlijk iedereen voor kwam…it’s the generator…

  2. McKema

    Dat automatische piloot viel best wel mee in de Melkweg. Kwam denk ik ook door de uitgelaten sfeer van zo’n ‘klein’ zaaltje. HEt was stampensvol en bloedheet. Het was wel een beetje een greatest-hits show, maar goed, dat was waar eigenlijk iedereen voor kwam…lie lie lie…

  3. Coert

    Melkweg was goed. Idd greatest hits show, maar toch.. daar kwamen we ook voor! Erg cool dat Mr. Brett ‘z’n stukje’ kwam zingen tijdens 21st Century Digital Boy… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top