The Real Losers – Music for Funsters

the_real_losers-music_for_funsters.jpgHet eerste dat ik zondagavond deed bij thuiskomst van het Lowlands-festival was onder de douche springen om er fris geurend onder vandaan te komen. Nu waren er in Biddinghuizen luchten die gruwelijker dan mijn lichaamsgeuren waren, zoals de urinelucht en zweetlucht van sommige bezoekers. Als ik de volgende ochtend mijn rugzak met smerige spullen leegpak blijk ik ook niet geheel onschuldig te zijn. Stinken hoort kennelijk bij festivals. Stinken doen het trio The Real Losers ook. Niet dat ze op Lowlands stonden. Nee, zij spelen bij mij thuis. In een half uur raggen de Engels garagerockers hun nieuwe album Music for Funsters er doorheen. Vijftien nummers die van voor naar achteren totaal knallen waaronder een cover van het nummer “Mongoloid” van Devo. De productie is rauw en er is weinig aan gedaan om het prettig te laten klinken. Gelukkig maar, want dit soort muziek hoort te stinken. Net zoals de kwaliteit van de songs, want onze verliezers doen stinkend hun best en leveren een parel af in dit genre. Liefhebbers van The Stooges, The Sonics of The Dirtbombs zouden zeker moeten luisteren. Mijn was gaat de wasmachine in, maar The Real Losers zijn een blijvende herinneringen aan Lowlands 2005. Een geslaagd festival echter wel zonder deze stinkers.


mij=Trick Knee / Clearspot

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven