Thou Art Lord – Orgia Daemonicum

thou_art_lord-orgia_daemonicum.jpgVergeef mij Heer, want ik heb gezondigd. Al zo’n twee maanden heb ik de cd Orgia Daemonicum van uw dienaren Thou Art Lord in mijn bezit en al die tijd heb ik er niet naar omgekeken. Slechts één keer had ik er naar geluisterd en ik begreep er helemaal niets van. Mijn geest was vertroebeld door het moderne digitale tijdperk. Ik geloofde alleen nog maar in Pro Tools, triggers en glasheldere producties. Ik was de tijd dat Uw eerste gezanten met beperkte middelen ten strijde trokken om Uw woord te verkondigen uit het oog verloren. Tot een week geleden, want plotseling lag hij daar weer. De onderste van een stapel die ik per ongeluk omstootte. De wellustige maagden op de hoestekening lonkten naar me. Duistere machten grepen me bij de keel en ik kon niets anders doen dan mij opnieuw overgeven aan de oergeluiden van uw meest trouwe aanhangers. Na meerdere luisterbeurten ging het licht uit en werd het donker om mij heen. De simpele doch uiterst effectieve analoge death- en black metalklanken misten hun uitwerking niet. Spoedig waande ik mij terug in de tijd. De tijd dat uw oudgedienden als Venom, Slayer en Morbid Angel aan hun missie begonnen. De tijd dat het nog ergens om ging. Die tijd herleeft weer even met de duivelse werkjes van Thou Art Lord. Hun naam zal worden geheiligd! Vergeef mij mijn schuld Heer, leid mij in bekoring en bekeer mij tot het kwade.


mij=Black Lotus / Rock Inc. / Bertus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven