Allegiance – Overlooked

allegiance-overlooked.jpgDuizend bommen en granaten nog aan toe, wat is er nu weer mijn kant op gezonden! 22 minuten pure furie, verpakt in een mooi glimmend hoesje. Kunt u het mij vergeven als ik hier even geen mooi inleidend verhaaltje bij heb? Deze plaat móet je gewoon direct kopen als je de East Coast Hardcore maar ook klein beetje in je hart hebt gesloten. Op zich trouwens al opvallend genoeg, want Allegiance komt nu juist precies van de andere kant van het land, San Francisco. Dit belet ze geen moment om op Overlooked die heerlijke adrenalinerush muziek te maken die zo typisch is voor New York en omstreken. Denk aan Madball, denk aan Sick Of It All maar dan in de tijden dat je nog halsreikend uitkeek naar een nieuw plaatje van hun kant. Dat het allemaal overgoten is met een straight edge sausje bedek ik maar even met de mantel der liefde (daar drinken we een biertje op). Als alles wat goed is snel komt dan komt het met Allegiance en hun liedjes van gemiddeld één-minuut-twintig vast wel in orde. Hardcoreliefhebbers, haal dit ding nou gewoon meteen en kom anders bij mij achteraf niet klagen, ik heb jullie gewaarschuwd: dit schopt kont!


mij=Rivalry / Bertus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven