Old Man's Child – Vermin

old_mans_child-vermin.jpgJohn Travolta had hem in Saturday Night fever, evenals Antonio Banderas in Desperado. Harvey Keitel mocht de zijne laten zien in een commercial voor Johnnie Walker en Arnold Schwarzenegger laat in de eerste Terminator ook een indrukwekkende zien als hij een heel politiebureau aan gort schiet: inderdaad, the walk oftewel de loop. Je kent het gevoel vast ook wel, als je ergens naar binnen loopt en je voelt je de meest grote player na P. Diddy. Alsof je voor de eerste keer het heilige vlees van de binnenkant heb mogen voelen en je loopt daarna zielsgelukkig de straat op. Of je hebt je hele neus volgestopt met de zuiverste coke en je komt, als je met je vrienden over straat loopt, Katja Schuurman tegen die vraagt wanneer je weer eens langskomt voor een leuke avond. Dat gevoel krijg ik ook als ik het laatste knutselproject van Tom Rune Andersen, alias Galder, het enige officiële bandlid van Old Man’s Child beluister. Op Vernim, waar Galder op de drums na alle instrumenten en alle zang voor zijn eigen rekening neemt, laat hij maar weer eens ragfijn horen dat hij meester is in het schrijven van catchy gitaarriffs die dat heerlijke gevoel oproepen dat niemand je wat kan maken. Het resultaat is een prachtplaat vol met melodieuze black metal en ik kan me dan ook niet anders voorstellen dat Galder met zijn grootste glimlach over straat loopt na het afleveren van dit klasseproduct.


mij=Century Media / Suburban

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven