Starsailor

Vind je het gek dat je vader alcoholist werd van je?


mij=Starsailor, 12 oktober, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

9 Comments

 1. Jeran

  Ik dacht al dat het iets voor George zou zijn… Waarom vind ik ze op hun cd’s altijd zo zeikerig klinken en zijn ze live te gek (gisteravond ook weer)? Dat moet iemand ze toch al een keer verteld hebben?

 2. George

  Hoezo zou dat iets voor George zijn?
  Ik vond het live net zo zeikerig als op cd. Al moet ik bekennen dat ik ik al jaren geen cd’s meer van ze gehoord heb en je met een cd het voordeel hebt dat die jankebal met zijn maniertjes niet voor je neus staat :-).

 3. Jeran

  Haha, ik neem het maar terug dan… 🙂 We kunnen het er in ieder geval over eens zijn dat hij er niet slanker op is geworden in al die jaren dat je niet naar ze hebt geluisterd!

 4. Joost

  Ik heb nu net ook het nieuwe album gedownload en het klinkt zeker niet onaardig!
  Maar toch blijft Love is here (zoals zo vele debuutalbums) het beste!
  Live is het zeker een fantastische band en een geweldige zanger! Heerlijk dat GEJANK!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top