Starsailor

Vind je het gek dat je vader alcoholist werd van je?


mij=Starsailor, 12 oktober, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

9 reacties

 1. Jeran

  Ik dacht al dat het iets voor George zou zijn… Waarom vind ik ze op hun cd’s altijd zo zeikerig klinken en zijn ze live te gek (gisteravond ook weer)? Dat moet iemand ze toch al een keer verteld hebben?

 2. George

  Hoezo zou dat iets voor George zijn?
  Ik vond het live net zo zeikerig als op cd. Al moet ik bekennen dat ik ik al jaren geen cd’s meer van ze gehoord heb en je met een cd het voordeel hebt dat die jankebal met zijn maniertjes niet voor je neus staat :-).

 3. Joost

  Ik heb nu net ook het nieuwe album gedownload en het klinkt zeker niet onaardig!
  Maar toch blijft Love is here (zoals zo vele debuutalbums) het beste!
  Live is het zeker een fantastische band en een geweldige zanger! Heerlijk dat GEJANK!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven