Sugababes – Taller In More Ways

(In de auto pt. 18)
sugababes-push_the_button.jpg‘Goh, wist jij dat die drie van The Sugababes zo gelovig zijn?’
‘Nee? Is dat zo dan?’
‘Nou, lees de thank you’s er maar eens op na dan, want het staat er vol van de Thank You Lords’.
‘Het zal wel, zolang ik de muziek maar te pruimen vind en ik niet het idee krijg dat mij wat opgedrongen wordt maakt me dat eigenlijk niet zo heel veel uit. Het gaat er om dat ik het leuk vind’
‘Da’s waar. Vind je dat ook van The Sugababes?’
‘Hmm, die blonde vind ik wel leuk ja. Maar ik neem aan dat je het hebt over muziek op Taller In More Ways.’
‘Ja, wat denk jij dan!’
‘Het rare is dat ik bij de liedjes van The Sugababes eigenlijk altijd in een paar seconden weet of ik het wel of niet leuk vind. Bij die single “Push The Button” bijvoorbeeld, dat klikte gelijk. Hetzelfde geldt voor het tweede nummer van de plaat, maar daarna volgt een draak van een ballade. Na vijf seconden mep ik dan al op de next-button. Verschrikkelijk.’
‘Nou dit reggae-achtige deuntje (“Joy Division”) vind ik ook niet zo geweldig.’
‘Eens, maar bij “Red Dress” is het wel gelijk weer raak. Maar het beste nummer komt zo: “It Ain’t Easy”. Dat heeft een lekker dreinende bas en synths. Zet een donkere mannenstem achter de microfoon in plaats van deze drie dames en elke goth vindt het goed.’
‘Marilyn Manson bijvoorbeeld?’
‘Zou kunnen, maar grote kans dat in ieder geval ik het dan niet goed vind.’
‘Toch wonderlijk eigenlijk dat die drie nog steeds bij elkaar zijn, vind je ook niet?’
‘Als je alledrie gelooft in het grootste wonder ooit, dan creëert dat vast een goede band. Dus misschien is het helemaal niet zo raar.’


mij=Island / Universal

8 reacties

 1. Paul

  Er is al eens een dame weggelopen uit de Sugababes: Siobhan Donaghy. Dat meisje met het rode haar dat met die heerlijk dreinerige stem Overload zong. Zij wilde meer een indie/electro kant op, haar debuutalbum Revolution in Me is echt een aanrader.

 2. janneke

  Ja ik zie het nu dat is nummer 3 maarja ieder z’n eigen smaak he zo vind ik ook too lost in you caught in a moment en stronger erg mooi van ze en round round ‘in the middle’ en freak like me erg mooi:D

 3. Sjoerd

  Nou ik had de cd beter verwacht :$
  Ze hebben t nummer ‘better’ weggelaten dat is wel jammer..
  Maar ik vind het nummer : follow me home, bruised wel goed..
  Het nummer joy division best raar eigelijk :S
  Vooral als Heidi haar stukje zingt haha!!
  Hoor t niet bij hoor..
  Hun eerste album met Heidi: Angels with dirty faces blijft t beste..

 4. Ace Reject (Rowdy)

  Mijn Sugababes Top-5
  Heey, Ik vindt Push The Button af en toe irritant om naar te luisteren en waarom?, ik hoor het nummer veelste vaak
  Ik vindt Follow Me Home met Amelle veel mooier dan met Mutya.
  Bij Amelle is de refrein wat voller dan bij Mutya.
  Ik vindt Red Dress met Mutya tog wel weer beter dan de versie met Amelle, ik vindt dat Mutya een betere kwaliteit heeft in het nummer dan Amelle.
  Ik vindt Ace Reject de Allerbeste nummer van het album Taller In More ways en waarom?.
  Het nummer is lekker dansbaar en lekker om uren lang naar te luisteren
  En Now You’re Gone, wat een prachtige ballad.
  Net als Ace Reject kan ik er uren lang naar luisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven