Hermano – Live At W2

hermano-live_at_w2.jpgJosh Homme speelt met zijn bandje Queens Of The Stone Age in grote zalen als Ahoy. Hoe anders vergaat het zijn voormalige Kyuss-bandmaat John Garcia. Deze imposante brulboei was tijdens de Angry American-toer met Hermano te bewonderen in tenten als het Burgerweeshuis in Deventer, LVC in Leiden en Willem 2 in Den Bosch. Uitverkochte zweteriger zalen met een kolkende mensenmassa, dat wel. En ik kon er weer eens niet bij zijn. Daar baalde ik van, want Dare I Say, dat vind ik nog steeds een ouderwetse knalplaat. Als Thank-you-for-your-support (en goedmakertje voor mij) brengt Hermano nu Live at W2 uit. Inderdaad, dat is een opname van het concert in het uitverkochte Bosche zaaltje. En zo te horen had Hermano het die avond prima naar zijn zin in de Brabantse hoofdstad. Garcia is meer dan behoorlijk bij strot en zijn band speelt strak en moddervet samen met hem de nummers van Dare I Say en zijn voorgangers. Als smakelijk tussendoortje doet Hermano ook nog eens een AC/DC-cover van “TNT”. Wat ik wel een beetje jammer vind is dat het publiek op Live At W2 bijna niet te horen is. Ik kan me niet voorstellen dat ze zo stilletjes waren het hele concert als het nu lijkt. Gelukkig is de geluidskwaliteit van de band zelf wel prima in orde, helemaal als je het volume eens even goed opschroeft. En horen we Garcia tussendoor ook nog luid en duidelijk zijn Nederlandse platenmaatschappij nog even ‘Thank you’-en voor “Roll Over”. Wij mogen Suburban ook wel dankbaar zijn voor het hebben van Hermano in hun stal.


mij=Suburban

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven