Missy Elliot

Een hele Heineken Music Hall vol bling.


mij=Missy Elliot, 29 november, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: George

16 reacties

 1. edwin

  dus die knieblessure is haar naar de stembanden gestegen? wazig verhaal, denk meer dat ze iets te lang in de coffeeshop is blijven hangen. Alhoewel dat ook geen excuus is natuurlijk, ik heb omd eens onwijs stoned een concert in paradiso zien geven en dat was bijkans geweldig.

 2. VIP

  Ik was gister ook in de HMH en moet zeggen dat ik nog nooit zo’n triest optreden heb meegemaakt. Missy is te arrogant om een goede show neer te zetten voor haar fans die van heinde en ver naar Amsterdam zijn gekomen. Erg onsympathiek

 3. George

  Ik zeg het niet graag, maar wat een waardeloze recensie daar op KM. Onzinnige genuanceerdheid over een optreden dat het aanzien en aanhoren niet waard was: daar was iedereen het over eens. Schrijf dat dan ook gewoon op, in plaats van dat gedraai met je kont om maar iets positiefs op te schrijven…

 4. Charriss

  dit is allemaal BULLSHIT! ze deed wel veel nummers dus als je het zo kut vond waarom ging je dan zowiezo naar haar concert! dus loop gewoon niet te zeuren! en missy kon er ook niks aan doen dat ze geopereerd was aan haar VOET en niet haar knieen! Damn er waren ook veel mensen die het concert WEL leuk vonden, en jullie met dat gezeik maken het concert alleen maar zwart! MISSY IS DE BOMB!!!

 5. Joep

  Nee Chariss. Missy is een domme trut. Juist omdat al die mensen zoveel geld betaald hadden en juist omdat kaartjes zo enorm duur waren vond iedereen het oplichterij. Het maakt niet uit of haar voet of haar knie kapot is, ze is een echte oplichtster en meer niet.

 6. Tjaaah

  Ik ben naar het concert geweest en t was super dope ik had niet eens gemerkt dat ze liedjes maar voor de helft zong! alleen om haar te zien was al super relaxt het enige wat ik jammer vond was dat het zo snel was afgelopen..ik had al een stuk van het concert gemist omdat een vriendin van me bijna was flauwgevallen en we naar de EHBO moesten (de bodyguards zijn stom) toen het was afgelopen kon ik het niet geloven en iedereen rende zowat de zaal uit. de afterparty was maar raar. er was wel een relaxte dansbattle maar voor de rest was er niks aan, allemaal rare mensen die denken dat ze kunnen dansen. Maar geef toe missy is en blijft rlxt!!

 7. What’s upppp?!?
  I’m good I’m good 😉
  yo check this out..Missy is da Bommmm!
  And if yall don’t think so,then you got a problem! Cuz she’s damn good in what she does..and that will never stop!
  Missy lav ya girl
  I’m a big Fan! See Ya XxXxXxXxX
  P.s you’re clothes are crazy,nice,hot,sexy,original Bye!xxx Grtz Lil’T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven