Shattered Realm – From The Dead And Blocks Where Life Means Nothing

shattered_realm-from_the_dead_end_blocks_where_life_means_nothing.jpgIk ben niet echt een fijnproever maar meer een soort alleseter. Ik vind de smaak van veel dingen gewoon aangenaam. Of het nu om een super decadent hapje bij Oud Sluis gaat of een avondje spareribs eten bij het Wapen van Ilpendam, ik geniet van allebei. Met muziek is het de laatste tijd niet anders. Er zijn gewoon veel lekkere smaken die ik wil proeven en van wil genieten. Neem nu From The Dead End Blocks Where Life Means Nothing van het uit New Jersey afkomstige Shattered Realm. Een glimlach van oorlel tot oorlel ontstaat spontaan op mijn gelaat bij het zien van de titel. Eigenlijk zou ik niet eens moeten willen proeven. Heb je weer van die gasten die zichzelf helemaal te lauw vinden omdat ze een keer een koekje bij de drogist hebben gestolen. Maar toch wint de nieuwsgierigheid. Na een chaotisch dagje op mijn werk ben ik helemaal klaar voor wat wildproeverij. Al snel word ik getrakteerd op rauwe hardcore met een metalen randje die mij meevoert naar groezelige achterbuurten waar ook mijn leven niets waard is. Strijdlustig en wild met mijn ellebogen bewegend ben ik klaar om samen met Shattered Realm frontaal de aanval in te zetten tegen al het onrecht wat hun ooit is aangedaan om daarna af te druipen naar een ruige kroeg waar liters bier zorgen voor verbroedering en nieuwe vriendschappen. Zouden ze dan toch het één en ander meegemaakt hebben? De smaak bevalt mij in ieder geval uitstekend.


mij=Alveran

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven