Jeff Caudill – Here's What You Should Do

jeff_caudill-heres_what_you_should_do.jpg‘s Ochtends kan ik wel een oppepper gebruiken. Ik draai dan het liefst thuis wat ingetogener werk om dan in de auto te gaan knallen. Zo gaat dat meestal op werkdagen. Soms gaat er een cd mee die ik nog niet gehoord heb. Ik moet mijn schaarse tijd immers goed gebruiken en zo kan het gebeuren dat een op het eerste gezicht knallende cd minder knallend is dan gedacht. Here’s what you should do, is de eerste solo cd van Jeff Caudill. Caudill brengt rockliedjes met de nodige alt.country-invloeden. Hij brengt echter op het eerste gehoor weinig bijzonders onder de Californische zon. Het is meer van hetzelfde en de productie klinkt vlak. De broodnodige oppepper blijft dan ook achterwege. Als ik ‘s avonds behoorlijk total loss naar huis toe rijdt doe ik een nieuwe poging om grip te krijgen op het album. Hij gaat echter subiet uit de cd-speler als ik een kwart van een seconde helemaal weg ben. De cd blijkt levensgevaarlijk. Als ik ‘s avonds thuis in bed lig gaat hij in mijn pc. Waar een ander honderden schaapjes nodig heeft ben ik ruim voor het eind van de meer dan een uur durende cd in dromenland.


mij=Redfield / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven