Samavayo – Death March Melodies

samavayo-deathmarchmelodies.gifHet was een grauwe dinsdagmiddag. Ik keek uit mijn raam en zag mensen lopen, fietsen, met de Winterjassen alweer aan en sjaals om. Het miezerde een beetje. Ik zette de kachel maar wat hoger. Ik was natuurlijk weer veel te laat uit mijn nest gekomen, ik had de avond ervoor weer een late dienst gehad. Gelukkig was ik vrij op deze doorsnee doordeweekse dag. Eerst maar even een bak koffie. Mail checken. Niks te doen. Hmm, ik moest nog een stukje schrijven over die Samavayo plaat. Van die zware rock, net niet stoner, tikkie alternatief, beetje zoals Godsmack en wat Soundgarden. Ik had al een paar keer tevergeefs geprobeerd hem helemaal tot het einde te luisteren, maar iedere keer was ik al voor de helft afgehaakt. Deze keer zou het lukken. Na het derde nummer begon mijn hand echter alweer richting mijn muis te gaan. Ik dwong mezelf verder te luisteren. Weer twee dreinende dikke rocksongs met saaie zang en zonder enige spanning verder begon ik weer richting mijn platenkast te staren. Gaat dit nog lang duren, vroeg ik mij af. Want rocken is prima, maar een beetje verrassing wil ik graag wel. Nog drie nummers. Ik keek naar buiten. Grauw, miezerig. Een doorsnee dag. Net als deze plaat dacht ik. Tijdens het laatste nummer had ik er genoeg van en drukte op stop. Ik stond op en liep snel naar mijn platenkast. Nee, ik zou mijn dag niet verder laten verpesten door saaie doorsnee.


mij=Nasoni Records / Clearspot

2 reacties

  1. Hi,
    we will add your review to the list of reviews on our site, but i am dissapointed that you didn’t even try to really listen to the music and write some constructive and helpful criticism. I mean it’s ok that you had a average day.but maybe next time you concentrate on music and the work that is put into a cd, a production, artwork etc. And don’t tell me the average band you listen to sounds like this. it’s simple not believable. You could also have wrote that it’s not your music. than one could understand that you couldn’t stick to it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven