We zijn moe. We hebben vakantie nodig!

champagneNormaal gesproken vindt u hier een stukje of drie, vier per dag en versieren we hier de muur regelmatig met wat concertfoto’s. En als we in een spraakzame bui zijn reizen we af naar verre en duistere oorden, praten we daar met heuse artiesten en schrijven we daar ook nog een stukje over. Maar nu even niet.
We hebben namelijk besloten dat we toe zijn aan vakantie. U weet wel: onderuit gezakt op de bank met een zak chips in je ene hand en de afstandsbediening in je andere hand. Voeten omhoog, laat de telefoon maar rinkelen, ik ben er even niet. Nou, dat gaan we dus doen. Als u ons zoekt, dezer dagen, dan zoekt u tevergeefs.
En mocht u ons nou heel erg missen dan heeft u hier onze jaarlijstjes. Print ze uit, neem ze op een mooie winterse dag mee naar de platenwinkel en beluister alle aanbevelingen! Tegen die tijd is het jaar weer om en zijn wij er ook weer: op zoek naar meer nieuwe plaatjes. Resteert ons nog u allen hele fijne dagen toe te wensen en een mooi uiteinde.


mij=File Under

13 Comments

  1. JJ

    Ik ben al dagen van slag en besef ineens wat het is. Ik mis gewoon mijn dagelijkse rondje file under met nieuwe recensies. Weer een reden erbij om een hekel aan kerst te hebben.
    Kom snel terug ajb!

  2. Stonehead

    Ik heb ‘m nog niet gehoord…
    Zit nu overigens naar kant 2 van Dopplereffekt’s Linear Accellerator uit 2003 te luisteren. Er is zoveel moois wat je te laat ontdekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top