A Brand – Hammerhead

a_brand-hammerhead.jpg‘Leuk, wel…’ ‘Ja, leuk!‘ ‘Als in leuk voor op de fiets. Leuk voor stampen en trappen.’ ‘Als in ‘Your Toyota is fantastic!’‘ ‘Altijd goed als zangers roepen dat je Toyota fantastisch is.’ ‘Zouden zangers vaker moeten doen.‘ ‘Klinkt als een oude rammelende dEUS.’ ‘dEUS? Ik heb geen viool gehoord, laat staan een traan gepinkt.‘ ‘Soms een ietwat glamrockesque.’ ‘Het doet gewoon in z’n geheel nogal Belgisch aan.‘ ‘Als in een Belgische Posies meets Nine Inch Nails zonder de industrial’ ‘Nine Inch Nails? Hoe kom je daar nou weer bij?‘ ‘Hoe komt het toch dat je altijd kunt horen wanneer het een Belgisch bandje betreft?’ ‘Je kunt dit toch niet met the Nails vergelijken?‘ ‘Volgens mij deed ik dat toch echt net.’ ‘Ja, misschien bij het begin van “Hammerhead”.‘ ‘Dat rijmt.’ ‘Is denk ik toch wel mijn lievelings: “Hammerhead”.‘ ‘Of “‘Till Death”.’ ‘Toch weer die Toyota.‘ ‘Waar herinnert dat intro van “A Perfect Habitat for Foxes” me nou aan?’ ‘Oh, ik haat dat.‘ ‘Ik ga even m’n broer bellen. Die weet dat soort dingen altijd.’ ‘‘ ‘Weet het ook niet.’ ‘Oh, ik haat dat. Nu moet ik daar de hele tijd aan denken.‘ ‘En verborgen liedjes op het eind. Altijd leuk.’ ‘Leuk. Nou heb je het verklapt.‘ ‘Zingen ze ook: ‘Everybody! Clap your hands.” ‘Dat is weer helemaal nu.‘ ‘Vragen of men in de handen klapt.’ ‘Ja!‘ ‘Leuk!’


mij=Bang!

Een reactie

  1. Ik zag deze band ooit eens een keer als voorprogramma (vergeten van wie) en ik vond het verschrikkelijk, tenenkrommend en wat nog meer zei. Nu lees ik plots allerlei positieve recensies (al weet ik niet hoe positief deze eigenlijk is). Dat verbaast mij wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven