Arjen Lucassen

De oude meester wordt ook ouder. Maar hij is het nog niet verleerd


mij=Arjen Lucassen (Ayreon, Star One, Stream of Passion), 17 april, Lucky, Rijssen. Foto: Klaas

23 reacties

 1. Maar Dick, je hebt wel een punt. Ik ben absoluut een Top 40 liefhebbertje. Zo’n Kelly Clarkson is een lekker wijf. De Sugababes volg ik niet meer sinds Siobhan Donaghy eruit is gestapt.
  HEt schijnt dat Stevie Ann reeds gevraagd is voor een Playboy shoot. Nou, ik ben benieuwd of ik wat van haar vind hoor. Maar de tijden van een Linda. een Roos of een Jessica komen niet meer terug. Jessica Simpson misschien maar haar liefde schijnt verdwenen te zijn.
  Enniewees, ik blijf opgewonden raken van de heupen van Shakira hoor. Dat is toch wel een toppertje. Voor Gwen Stefani ben ik een beetje bang net als voor Pink. Van die enge blondines met een sterk karakter. Dat trek ik niet. Om over Ma-the nutcrakcer-donna nog maar niet te spreken.

 2. George

  Sodemieter op Stonehead. Geniale foto’s worden slechts één keer per jaar gemaakt en die zijn zeker niet van Arjen Lucassen. Het feit dat Dick van haar uit de jaren tachtig houdt en zeurt over top veertig muziek wil niet zeggen dat het dús een geniale foto is. Dan zou elke foto van Coldplay ook geniaal zijn, daar discussieren ook mensen zich suf over.

 3. Dat haar is tot daaraantoe, die broek van ‘m is echt veel erger. En nou niet zeuren dat ik me er niet mee moet bemoeien 😉 Heb Stream of Passion nl. live gezien in P60 en ze helaas daarna niet meer kunnen zien. Concert was nl. wel super en dan doet iemands uiterlijk er natuurlijk helemaal niet toe. Voor het mooie plaatje was er genoeg anders te zien 😉

 4. Anonymous

  Niet te geloven dat jullie een hele discussie voeren over iemands uiterlijk! Ik dacht dat alleen wij vrouwen zo konden zeiken over kapsels. Over smaak valt nog steeds niet te twisten. Niet over muziek en niet over uiterlijk. Arjen is iemand die zijn nek durft uit te steken, door bekend en onbekend talent een kans te geven in altijd weer vernieuwende projecten. Inderdaad, daar haal je de top 40 niet mee en dat pleit alleen maar in zijn voordeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven